Calibra Cat Life pouch Kitten Turkey in gravy 85g

Life

Recept voor gefileerd kalkoenvlees in saus voor kittens met een hoog vleesgehalte (88%). De pouch met vlezige brokjes bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en is graanvrij. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende verteerbaarheid voor de gevoelige buikjes van kittens, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Kitten Salmon in gravy 85g

Life

Het recept met zalm is ontwikkeld voor kittensGefileerd vlees in saus met een vleesgehalte van 74%. De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Adult Turkey in gravy 85g

Life

Het recept met kalkoen voor volwassen katten bevat een hoog vleesgehalte. Gefileerd vlees in saus met een vleesgehalte van 88%. De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Adult Duck in gravy 85g

Life

Het recept met eend voor volwassen katten bestaat uit gefileerd vlees in saus met een hoog vleesgehalte (88%). De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Adult Beef in gravy 85g

Life

Het recept met rundvlees is ontwikkeld voor volwassen katten. Gefileerd vlees in saus met een vleesgehalte van 88%. De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Adult Veal in gravy 85g

Life

Het recept met kalf voor volwassen katten bestaat uit gefileerd vlees in saus met een hoog vleesgehalte (88%). De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Sterilised Duck in gravy 85g

Life

Het recept met eend voor volwassen katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn, bestaat uit gefileerd vlees in saus met een hoog vleesgehalte (88%). De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen een uitstekende verteerbaarheid garanderen, maar ook een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Sterilised Salmon in gravy 85g

Life

Het recept met zalm voor volwassen katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn, bestaat uit gefileerd vlees in saus met een hoog vleesgehalte (76%). De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten. Dit garandeert niet alleen een uitstekende verteerbaarheid, maar ook een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens