Calibra Cat Life pouch Kitten Turkey in gravy 85g

Life

Recept voor gefileerd kalkoenvlees in saus voor kittens met een hoog vleesgehalte (88%). De pouch met vlezige brokjes bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en is graanvrij. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende verteerbaarheid voor de gevoelige buikjes van kittens, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Kitten Salmon in gravy 85g

Life

Het recept met zalm is ontwikkeld voor kittensGefileerd vlees in saus met een vleesgehalte van 74%. De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens

Calibra Cat Life pouch Adult Turkey in gravy 85g

Life

Het recept met kalkoen voor volwassen katten bevat een hoog vleesgehalte. Gefileerd vlees in saus met een vleesgehalte van 88%. De pouch met vlezige brokjes is graanvrij en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die niet alleen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid, maar ook voor een hoge smakelijkheid. Compleet superpremium natvoer bedoeld voor langdurige voeding.

Productgegevens