skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb

Life

Deze droge voeding met hoogwaardig lamsvlees is laag in graan (enkel rijst), hypoallergeen en levert de noodzakelijke voedingsstoffen tijdens deze belangrijke fase in de ontwikkeling van de hond. Dierlijke eiwitten vormen 90% van het totale eiwitgehalte. De voeding is licht verteerbaar en ontwikkeld voor de gevoelige spijsvertering van puppy‘s na het spenen. Toegevoegde prebioctica en Lactobacillus zorgen voor een goede spijsvertering en samen met β-glucanen helpen ze het immuunsysteem te versterken. Verrijkt met zalmolie om de vacht en de huid te verzorgen en met vitaminen en gechelateerde mineralen voor de goede werking en ontwikkeling van het organisme en het immuunsysteem van de pups.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Small Breed Chicken

Life

Deze voeding is licht verteerbaar, hypoallergeen en laag in graan (enkel rijst). Verrijkt met prebiotica en probiotica om de goede werking van het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Een uitgebalanceerde mix van vitamines en gechelateerde mineralen garandeert de juiste zorg tijdens de ontwikkeling van een jonge hond en zijn immuniteit. De hoge voedingswaarde zorgt voor een goede groei, waarbij 85% van het totale eiwitgehalte bestaat uit dierlijke eiwitten. Bovendien bevat de voeding zalmolie om de huid en glanzende vacht van de hond te verzorgen.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Small&Medium Breed Lamb

Life

Deze droge voeding met lam is hypoallergeen, licht verteerbaar en laag in graan (enkel rijst). Het recept bevat dierlijke eiwitten, die 80% van het totale eiwitgehalte uitmaken, wat een hoge voedingswaarde garandeert voor honden in ontwikkeling. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling en de zorgvuldig geselecteerde bestanddelen ondersteunt de voeding de optimale groei en goede ontwikkeling van het jonge organisme. Verrijkt met zalmolie ter bevordering van een gezonde huid en vacht, vitaminen en gechelateerde mineralen ter voorkoming van ziekten en prebiotica en probiotica voor een goede spijsvertering en een positief effect op het immuunsysteem.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Medium Breed Chicken

Life

Het gehalte aan dierlijke eiwitten zorgt voor de hoge voedingswaarde die nodig is voor een goede groei. In dit recept maken de dierlijke eiwitten 85% uit van het totale eiwitgehalte. Deze droge voeding is hypoallergeen en laag in graan (enkel rijst). Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en de zorgvuldig geselecteerde bestanddelen, heeft het een positief effect op de groei en de algemene ontwikkeling van de hond. Prebiotica en probiotica zijn toegevoegd voor een gezonde darmflora en om het immuunsysteem te versterken. Verrijkt met zalmolie voor een gezonde huid en een glanzende vacht. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, de toegevoegde vitaminen en gechelateerde mineralen ondersteunen de goede werking van het organisme.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Large Breed Chicken

Life

Deze droge voeding, waarin dierlijke eiwitten 90% van het totale eiwitgehalte uitmaken, voldoet aan de behoeften voor de optimale groei van grote rassen. Bovendien is het recept hypoallergeen en laag in graan (enkel rijst). Deze voeding voor de ontwikkeling van grote honden is verrijkt met voedingsstoffen die honden helpen bij het overwinnen van gewrichtsproblemen op volwassen leeftijd. Vitaminen en gechelateerde mineralen zijn toegevoegd ter ondersteuning van de algemene gezondheid en het immuunsysteem. Verrijkt met zalmolie voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Productgegevens

Calibra Dog Life Junior Large Breed Lamb

Life

Hoge verteerbaarheid en het formaat van de brokken is aangepast aan de fysiologische behoeften van grote honden. Hoogwaardige eiwitten, die voor 80% afkomstig zijn van dierlijke bronnen, geven de hond alle energie en voedingsstoffen die hij nodig heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Toegevoegde chondroprotectiva helpen het gewrichtskraakbeen te verzorgen en helpen om gewrichtsproblemen te voorkomen. Vitaminen en gechelateerde mineralen ondersteunen de algemene gezondheid en versterken het immuunsysteem. Zalmolie draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Small Breed Chicken

Life

De samenstelling van het recept helpt om de algemene vitaliteit van de hond te waarborgen. De hypoallergene samenstelling is laag in graan (enkel rijst) en is geschikt voor honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel. Het recept, gemaakt met kip van hoge kwaliteit, bevat 85% dierlijke eiwitten. De voeding is verrijkt met zalmolie om de huid en vacht te verzorgen. Toegevoegde prebiotica, β-glucanen en Lactobacillus ondersteunen de werking van het spijsverteringsstelsel en versterken het immuunsysteem. Vitaminen en gechelateerde mineralen zorgen voor een goede werking van het organisme en helpen om ziekten te voorkomen.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Small Breed Lamb

Life

De voeding is hypoallergeen, laag in graan (enkel rijst) en is gemaakt met hoogwaardig lamsvlees. De dierlijke eiwitten maken 80% van het totale eiwitgehalte uit. Verrijkt met zalmolie, wat helpt bij de verzorging van de huid en vacht. Toegevoegde prebiotica en probiotica ondersteunen een goede spijsvertering en samen met een mix van vitaminen en gechelateerde mineralen versterken ze ook het immuunsysteem en de algemene gezondheid en vitaliteit.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Chicken

Life

Het hypoallergene recept is gebaseerd op hoogwaardige dierlijke eiwitten, die 90% van het totale eiwitgehalte uitmaken, en is laag in graan (enkel rijst). De toegevoegde prebiotica, probiotica en β-glucanen ondersteunen een goede spijsvertering en versterken het immuunsysteem. De ontgiftende werking van Mojave yucca helpt om gasvorming en de geur van ontlasting te verminderen. Een mix van vitaminen en gechelateerde mineralen zorgt eveneens voor een goede werking van het hele organisme en versterkt het immuunsysteem. Het recept biedt daarom een aanzienlijke ondersteuning voor de actieve levensstijl van de hond.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb

Life

Dit recept is laag in graan (enkel rijst), hypoallergeen en licht verteerbaar. Dierlijke eiwitten vormen 80% van het totale eiwitgehalte en zorgen voor een hoge voedingswaarde. Toegevoegde prebiotica en probiotica zorgen voor een optimale spijsvertering en versterken het immuunsysteem. De ontgiftende werking van Mojave yucca helpt om gasvorming en de geur van ontlasting te verminderen. Een geselecteerde mix van vitaminen en gechelateerde mineralen zorgt voor een goede werking van het organisme en helpt om ziekten te voorkomen.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Large Breed Chicken

Life

De voeding voldoet aan de specifieke voedingsbehoeften van grote honden dankzij een hoog gehalte aan hoogwaardige kip. Het recept is laag in graan (enkel rijst), hypoallergeen en licht verteerbaar. De dierlijke eiwitten vormen 85% van het totale eiwitgehalte. Om een gestrest bewegingsapparaat te verzorgen, worden chrondroprotectiva toegevoegd om het gewrichtskraakbeen te voeden en te beschermen. Het recept bevat prebiotica om een optimale spijsvertering te ondersteunen en Mojave yucca, wat een ontgiftende werking heeft en gasvorming en de geur van ontlasting helpt verminderen.

Productgegevens

Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb

Life

De hypoallergene samenstelling is laag in graan (enkel rijst) en is geschikt voor honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel. Het formaat van de brokken is aangepast aan de fysiologische behoeften van grote honden. De dierlijke eiwitbronnen, die 80% van het totale eiwitgehalte van het recept uitmaken, bevatten hoogwaardig lamsvlees. De toegevoegde chondroprotectiva bieden een continue ondersteuning van het bewegingsapparaat. Prebiotica en Mojave yucca zorgen voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel door de darmflora te ondersteunen en de gasvorming in de darmen van de hond en de geur van ontlasting aanzienlijk te verminderen.

Productgegevens