skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog EN Energy Chicken

Expert Nutrition

Deze droge voeding met verhoogd caloriegehalte levert genoeg energie voor elke activiteit en bevordert het uithoudingsvermogen. Dit eiwitrijk, volledig diervoeder is ook geschikt voor honden die in gewicht moeten toenemen. Bedoeld voor volwassen honden en drachtige teefjes. De basisbestanddelen zijn kwalitatief hoogwaardige kip en rijst, waarbij dierlijk eiwit tot 90% van het totale eiwitgehalte uitmaakt. Aangevuld met speciaal geselecteerde bestanddelen, zodat de voeding optimaal voorziet in de voedingsbehoeften van de hond.

Productgegevens

Calibra Dog EN Light Chicken

Expert Nutrition

Deze droge voeding is speciaal ontwikkeld voor de beheersing en vermindering van het gewicht. Dit volledig diervoeder is bedoeld voor volwassen honden die moeten afvallen of hun optimale gewicht moeten behouden. Het bevat kwalitatief hoogwaardige, magere kip en rijst. Het recept is uitgebalanceerd, zodat de hond wel alle voedingsstoffen, maar minder calorieën binnenkrijgt. Dierlijk eiwit maakt tot 90% van het totale eiwitgehalte uit. Aangevuld met speciaal geselecteerde bestanddelen om de voeding te optimaliseren.

Productgegevens

Calibra Dog EN Mobility Chicken

Expert Nutrition

Deze droge voeding is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. Dit volledig diervoeder is bedoeld ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie en bevat daarom een hoger gehalte aan chondroprotectiva. Chondroprotectiva zijn goed voor het kraakbeen in de gewrichten en bevorderen het herstel na verwonding en intensieve fysieke activiteit. Om een optimale voeding te garanderen, maakt het dierlijk eiwit tot 90% van het totale eiwitgehalte uit. Geschikt voor volwassen en adolescente honden.

Productgegevens

Calibra Dog EN Oral Care

Expert Nutrition

Deze droge voeding is bedoeld voor honden die extra mondverzorging nodig hebben. Dit volledig diervoeder helpt tandplak- en tandsteenvorming te verminderen, de conditie van het tandvlees te verbeteren, slechte ‘hondenadem’ te verminderen en het hondengebit gezond te houden. Dit dankzij een optimale combinatie van voedingsstoffen afkomstig uit kwalitatief hoogwaardig dierlijk eiwit, tot 85% van het totale eiwitgehalte, en een aantal zorgvuldig geselecteerde speciale bestanddelen. Bovendien zorgt het formaat en de vorm van de brokken voor een mechanische reiniging van de tanden.

Productgegevens

Calibra Dog EN Neutered Chicken

Expert Nutrition

Deze droge voeding is special afgestemd op de behoefte van gecastreerde/gesteriliseerde honden. Dankzij een enigszins verlaagd caloriegehalte en een verhoogd gehalte aan hoogwaardig kippeneiwit en rijst, draagt dit volledig diervoeder bij aan een goede conditie. Bovendien helpt de voeding bij het behoud van spiermassa en ondersteunt het de vitaliteit van de hond. Het dierlijk eiwit maakt 85% uit van het totale eiwitgehalte.

Productgegevens

Calibra Dog EN Sensitive Salmon

Expert Nutrition

Deze droge voeding is specifiek ontwikkeld voor honden met een gevoelige spijsvertering, honden met een gevoelige huid en honden die aanleg hebben voor allergieën. Dit volledig diervoeder met kwalitatief hoogwaardig zalmeiwit en een extra portie zalmolie helpt bij de intensieve verzorging van de gevoelige spijsvertering en vacht van de hond. Een zorgvuldig geselecteerde combinatie van speciale bestanddelen optimaliseert en ondersteunt de primaire functie van de voeding. Het dierlijk eiwit, dat tot 85% van het totale eiwitgehalte uitmaakt, draagt bij aan een hoge voedingswaarde.

Productgegevens